Akhirnya Che Ta buka mulut isu ‘Betina’ & Rita Rudaini.

Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,

Jom kita Saksikan Che Ta dan Rita Rudaini.Sebelum kita memulakan kita lihat penerangan Che Ta siapakah beliau ini.Rozita Abu Bakar (atau lebih dikenali sebagai Rozita Che Wan dan Che Ta; lahir 9 Mac 1973) ialah seorang pelawak, pelakon, pengacara dan penerbit yang terkenal di Malaysia.

Rozita bersama dua orang anaknya.Rozita memakai baju warna putih berjeket hitam dan memakai cermin mata hitam.Cermin mata hitam adalah sejenis kaca mata perlindungan direka untuk menghalang cahaya matahari terang dan cahaya boleh lihat bertenaga tinggi daripada merosakkan atau menyakitkan mata.Pelakon Rozita Che Wan menjelaskan dirinya tidak mempunyai isu dengam aktres Rita Rudaini sebelum ini,Tindakan aktres Rita Rudaini yang mesra disapa dengan panggilan Che Ta ini dikecam kerana meninggalkan komen dilaman Instagram milik Isteri kepada pelakon Aqasha Baizura Sabri.

.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.
Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2
Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.
Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.

Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video:

Sumber – dharian